Fotoloog Ben Kruijt.

Specialiteit: Glamour en Fetisj Fotografie

Wie ben ik  - Prijslijst - Printservice - Visagie - Voorwaarden

Contact

Kamer van Koophandel: 27356309
BTW nummer: NL001714369B57
telefoon: 0620-397.326
E-mail:  info@123klik.nl

Fotostudio Westland:
Leeuwerikstraat 13
2675XZ Honselesdijk

Model-Release

 

Afspraken mogelijk van:
maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 23:30
zaterdag en zondag 11:00 t/m 24:00

Telefonische:
dagelijks van 08:00 tot 23:00 uur 0620-397.326
 

De term fotoloog is geboren begin 2001. Telkens weer was er onduidelijkheid over wat ik nu ben. Freelance is te commercieel en hobby klinkt alsof je geen verantwoording neemt. Op een avond kwam Fred (ADHosting.nl) met een goed onderbouwde theorie. "Weet je wat jij bent, jij bent fotoloog. Een fotoloog gaat verder, daar waar het werk van de fotograaf ophoudt" zei Fred.

 

Materiaal:
Als camera's gebruik ik nu na de Nikon D100/D2X/D200/D700/D800/Df momenteel de Sony
A9 II. De Professionele Sony fotocamera's hebben naar mijn mening een betere autofocus.  Door alleen originele Sony Zeiss en Sony G objectieven te gebruiken zijn mijn foto's nog altijd super scherp en mooi van kleur.

 

 

Meest opvallend zijn de lichtinstallaties. Met licht maak je de foto. Voor verschillende opdrachten heb ik net zo veel oplossingen. Van grote LED panelen tot handzaam lichtgewicht oplossingen van Profoto. Profoto D2 A1X en B10 draadloos 2,4Ghz TTL flitssysteem zijn ideaal om op te bouwen in kleine ruimtes. Maar ook onmisbaar in de buiten fotografie. Bekent van programma's zoals 'het perfecte plaatje" (RTL4).

Tijdens een locatie Photoshoot is altijd mijn assistente aanwezig. Zij helpt mij met de apparatuur en verlichting. Dit zit altijd in de prijs inbegrepen.

 

 

 

 
Wie ben ik?

Ik ben Bernard Arnold Hendrik Kruijt, maar ze noemen mij Fotoloog Ben Kruijt. Geboren in 1968 te Den Haag en opgegroeid in het Westland. Tegenwoordig ben ik Glamour en Fetisj fotograag, maar ik maak ook films.  Zo ben ik cameraman en geluidtechnicus. Maar ook regisseur en producer van mijn eigen producties. Daarnaast verzorg ik ook de mixing en mastering van de complete productie. Als kleine jongen fotografeerde ik al en in de jaren die volgden bestudeerde ik de theorie. Op jonge leeftijd kreeg ik al leuke reacties op de vakantiefoto's die ik voor mijn ouders maakte. Op mijn 13e kocht ik mijn eerste eigen fotocamera. Vanaf die leeftijd begon ik al foto's te verkopen. De positieve reacties op foto's stimuleert mij nu nog steeds om verder te willen gaan. Fotografie kent vele vormen en je kunt er eindeloos veel in leren. Op mijn 18de jaar maakte ik mijn eerste huwelijksreportage. De Huwelijksfotografie was bijna 20 jaar mijn passie. Als huwelijksfotograaf leerde ik te fotograferen onder alle lichtomstandigheden, snel kunnen improviseren, creatief te zijn en goed met alle mensen te communiceren. Fotograferen was in het begin analoog. Dat houdt in dat je met films werkte die je maar één keer kon belichten. Door films in mijn eigen doka te ontwikkelen en foto's af te drukken, kon ik de prijzen laag houden en toch de beste kwaliteit leveren. Het moet begin 1995 zijn geweest dat ik mijn eerste digitale fototoestel aanschafte. Misschien was mijn geluk, dat ik al veel kennis had met het gebruik van de PC (computer). Andere fotografen bleven lang afwachten en twijfelde of dat digitaal nu wel de toekomst had. Naast veel vrij werk, lever ik foto's aan tijdschriften, magazines, nationale en internationale reclamecampagnes, CD- en  DVD-covers. Hier voeg ik nu graag aan toe televisie/filmopnames van muzikanten, opera, cabaret, en theatervoorstellingen.


     


Fotoloog Ben Kruijt


 

Waarin ben ik anders?

Iedereen kan een foto maken. Digitaal met met je fotocamera maar zeker ook met de smartphone van nu. De techniek is zo snel vooruit gegaan dat je als fotograaf moeite heb om te kunnen blijven bestaan. Toch zie ik een goede rede om toch een bezoek te brengen aan mijn fotostudio. Natuurlijk gebruik ik de duurste fotocamera die in de markt voor handen is.  In combinatie met de verlichting in de fotostudio kan ik toveren en van iedereen een geslaagde foto maken. Toch is het verschil met een smartphone bijna niet zichtbaar op een computerscherm of tablet. Het wordt pas anders wanneer we een foto afdrukken als poster voor aan de muur. Wanneer we een digitale opname gaan afdrukken op papier in het formaat 30x45cm of groter, dan is het verschil wel heel groot. In de prijslijst zie je dan ook wat een afdruk kost zonder opstartkosten.

 

 

 

 

Time For Print (TFP) Thuisstudio

Een beetje ouderwetse naam misschien maar het begrip TFP geeft fotografen de mogelijkheid om nieuwe dingen te proberen. Modellen die voor zichzelf een mooie portfolio willen samenstellen kunnen zo zonder kosten profiteren van de kennis en kunde van vele verschillende fotografen. Ook ik zoek naar TFP modellen waarmee ik mijn pas ingerichte thuisstudio (1Mei 2018) kan verkennen. Wil jij op mijn website stuur me dan een Whatsapp bericht 0620397326. Natuurlijk zijn zowel mannen als vrouwen welkom, en je krijgt een kopie van alle gemaakte foto's.


 


 

Integriteit

Mensen vinden het heel normaal, maar lang niet iedereen is betrouwbaar. Door de jaren heen heb ik in mijn werk laten zien, dat ik integer ben. Ik weet dat ik één van de weinige ben die in Clubs, Fetisj Party's en bijvoorbeeld de KamaSutrA mag fotograferen. Discreet natuurlijk, lang niet alles wat je ziet en hoort is voor anderen bedoeld. Digitale negatieven en video opnames zijn zo gearchiveerd dat de kans op misbruik nu en in de toekomst tot nul is teruggebracht. Mensen onder de 18 jaar worden enkel en alleen ontvangen in het bijzijn van hun ouders.

 

 

Fotowerk: Fotograaf Ben Kruijt
Model: Nadia Kruijt (toen 8 jaar oud)

 

 


 


Prijslijst
 

 

Fotografie van Mannen, Vrouwen en Stellen.
 

Studio Photoshoot: vanaf 85euro (thuisfotostudio).
Locatie Photoshoot:
225euro (bij jou thuis).
* Hotel Photoshoot: 365euro (aanrader).
 

 • De Thuisfotostudio is in Honselersdijk vlakbij Den Haag (zuid).

 • Voor een Photoshoot reserveren we 3 uur.

 • Van gekleed tot naakt een erectie is geen probleem

 • Professionele PROFOTO verlichting zowel in de fotostudio en op locatie.

 • Publicatie op het internet of magazine alleen na schriftelijke toestemming.

 • Bij Locatie fotografie komen daadwerkelijke reis- en parkeer- kosten.

 • Optie; Jou mooiste opnamen (in de thuisfotostudio) afgedrukt als poster.


* Een uitgebreide Photoshoot in van der Valk Hotel in Nootdorp is zowel mogelijk met Hetero-, bi-mannen en stellen. Na vooruit betaling via een ING betaal verzoek maken we een afspraak. Een Photoshoot kan meestal al binnen een paar dagen na de betaling. Hotel van der Valk in Nootdorp heeft mooie kamers met inloopdouche en bubbelbad. We hebben hier alle tijd om met jou, de foto's te maken. Bij een Hotel Photoshoot is ook altijd Natasja aanwezig. Naakt, pikant en zelfs porno is hier goed mogelijk. Vanaf 2009 hebben we hier meer dan 50 Photoshoots gemaakt.

Regio Den Haag/Rotterdam zonder extra reiskosten

 

 

Evenementen - Theater - Muziek - Reportages.
 

Theater - muziek reportage €225,-
Evenementen zoals beurzen, festivals €350,- per dag
 

 • Foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden.

 • Geen bronvermelding op de foto's en vrij van rechten.

 • Foto's in maximaal foto formaat, digitaal naar u verzonden.

 • Bij een opdracht komen de daadwerkelijke reis- en parkeer- kosten.

 • Ook voor uw video registraties en multicamera opnames www.Fotoloog.nl .

 

Regio Den Haag/Rotterdam zonder extra reiskosten

 

 

 Gerelateerde afbeelding
Vakwerk Fotoservice

Een origineel cadeau nodig? Fotostudio Westland speelt hier graag op in. Zo is het mogelijk om binnen een uur met jou een korte Photoshoot te doen en de beste opname gelijk als groot voormaat fotoprint mee te geven. Het produceren van de groot voormaat fotoprint doen we in de fotostudio met de allerbeste machines en op duurzaam fotopapier.


 

Prijslijst vakwerk fotoservice.
100% in eigen beheer, Fotostudio Westland.
 

Materiaal; 300gsm Brilliant Lustre papier.

20x30cm:  € 7,50 per poster
30x45cm:
  € 17,50 per poster
40x60cm:  € 27,50 per poster

 • De gekozen opnames worden vooraf digitaal bewerkt.

 • Zowel kleur, sepia en zwart/wit mogelijk

 • Afdrukken worden in platte envelop meegegeven.

 • Afwijkende maten zijn mogelijk tot 40x60cm.

 • Heb je al een fotolijst? Neem deze dan mee naar de fotostudio.

 • Digitale bestanden worden bij een korte Photoshoot, niet meegegeven.

10x15cm  100x afdrukken € 150,- (voor mensen die geen computer gebruiken).

Alle afdrukken hebben standaard een witte rand.

 Tip; Een dun laagje "glas" voor de foto zorgt ervoor dat uv licht het papier niet kan aantasten. Fotolijsten zijn in heel veel soorten en vooral ook maten te verkrijgen. Het is dan ook handig om eerste een mooie fotolijst te kopen die bij uw interieur past. Ikea, Bol.com en heel veel andere bedrijven, hebben steeds meer fotolijsten waar geen glas in zit maar folie. Dit doen ze om transport schade te voorkomen. Omdat de maten telkens anders zijn, is het handig om deze maat te weten zodra we voor jou een poster afdrukken. 

 

 

 
Visagie / make-up

Zelf ben ik opgeleid tot visagist en in de studio maakte ik vele jaren dagelijks de mensen op. Alle make-up was dan ook aanwezig in de fotostudio. Nu adviseer ik alleen nog maar. De fine motoriek laat het niet meer toe dat ik jou opmaak.


  

 


 

Voorwaarden:

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producties / Photoshoot zowel op locatie dan wel in de fotostudio.
In deze voorwaarden wordt Fotoloog Ben Kruijt aangeduid als Fotoloog en het fotomodel als klant (opdrachtgever).
 

 • De Fotoloog kan nooit aansprakelijk worden gesteld bij, van schade die direct of ten gevolge van uitblijven van resultaat ontstaat.

 • De Fotoloog kan nooit aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt door vallen, uitglijden, elektrocuteren, etc. tijdens het maken van foto's zowel op locatie als in de studioruimte.

 • Wanneer materiaal tijdens of na de opname verloren gaat, worden verloren opnames opnieuw gemaakt. Kosten voortkomend uit het inhuren van modellen, voertuigen, visagist etc. worden niet door de Fotoloog vergoed.

 • De Fotoloog verplicht zich de kans op storingen en fouten tijdens de opnamen zo gering mogelijk te houden.

 • Afspraak afzeggen of verzetten dan kan dit tot uiterlijk 24 uur van te voren. Bij niet tijdig afzeggen, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

 • In en om de fotostudio is fysiek intiem contact toegestaan.


Eigendomrecht:

 • De Fotoloog is intellectueel eigenaar van alle producties die door de Fotoloog zijn gemaakt, ontworpen of bedacht.

 • De Fotoloog behoudt de negatieven en digitale origineel, deze worden minimaal 5 jaar bewaard.

 • Afkopen van fotorechten, met de daarbij behorende negatieven en digitale originelen is mogelijk.


Publicatierecht:

 • De Fotoloog behoudt het recht, niet-erotische foto's te gebruiken op zijn internetsite of elders te plaatsen als promotie van zijn werk als Fotoloog.

 • De klant informeert de Fotoloog vooraf waar foto's gepubliceerd gaan worden.

 • Bij elke vorm van publicatie is de klant verplicht zorg te dragen voor de bronvermelding, op of nabij de foto's ( Foto © Ben Kruijt - 123klik.nl - ).

 • Na afkopen van film/fotorechten, heeft de klant expliciet het recht van publicatie en is bronvermelding niet langer verplicht.
   

Film/Video opnames: Klik hier voor uitgebreide PDF

samenvatting

 • Begrip Film en Video zijn in deze voorwaarden gelijk aan elkaar.

 • Tenzij anders is overeengekomen, wordt er maximaal 3 x 45 minuten gefilmd.

 • Op een Video - DVD wordt maximaal 2:15 uur bewerkt materiaal opgeslagen.

 • De keuze van weglaten (niet bewerken / monteren) is de volledige vrijheid van de Fotoloog.

 • Filmopnames mogen ten alle tijden door de Fotoloog en door zakenpartners van Fotoloog worden gebruikt ter promotion doeleinden.

 • Tenzij anders overeen is gekomen (afkopen filmrechten), moet vooraf en achteraf elke publicatie voorzien zijn van onze originele reclame klik hier.

 • Afkopen van filmrechten van opnames waarvan Fotoloog intellectueel eigenaar is, is mogelijk.


 

 

 

Al 19 jaar de Huisfotograaf van de KamaSutrA:

 

Met dank voor uw aandacht.

terug naar top